Participă la Atelierul de Filmmaking Queer Voices, ediția 6

Fiecare ediție de Queer Voices îți aduce noi oportunități de dezvoltare a abilităților de filmmaker și de creare a conținutului queer. Chiar de ești la început de drum sau deja ai experiență vastă în domeniu, chiar de ești din comunitate sau o susții din tot sufletul, la FIF Queer Voices mereu vei avea șansa să explorezi identitatea queer prin film.

Atelierul își dorește să ofere instrumente de dezvoltare a abilităților de producție a filmului pentru a povesti mai multe despre viața oamenilor din comunitatea LGBTQIA+ din Republica Moldova și provocările cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Urmărește pagina de Facebook și Instagram ca să fii la curent cu aceste oportunități!

Cerințe față de participantx:

  • Să fie parte a comunității LGBTQIA+, filmmakerx ce susțin comunitatea sau persoane ce activează într-un ONG care protejează drepturile LGBTQIA+;
  • Să se afle la momentul actual în Republica Moldova;
  • Să cunoască engleza, întrucât aceasta este limba de comunicare a atelierului;
  • Să asigure o ambianță de non-discriminare;
  • Să se conformeze măsurilor de securitate și sănătate, menționate mai sus.

Vezi cum a avut loc atelierul din decembrie 2021.

Participă la Atelierul Ballroom 3.0

Festivalul Internațional de Film Queer Voices revine în lumina reflectoarelor cu cea de-a șasea ediție. Suntem cu adevărat emoționatx să vă oferim cea mai caldă și extravagantă invitație în lumea Ballroom-ului!

Pregătiți-vă să petreceți timpul fantastic, la cel mai colorat eveniment din oraș - Atelierul Ballroom 3.0! 

Extravaganța va dura 4 zile din (15 - 17 noiembrie), iar pe 18, transformăm Casa Zemstvei într-o fabulos Ballroom Try Out session, unde fiecare dintre voi poate să-și demonstreze abilitățile pe podium în diferite categorii.

Termenul limită de aplicare:  26 octombrie 2023, la 23:59. 

Iar aici vine partea cea mai drăguță: participarea este complet gratuită!

Deci, cine este gata  să strălucească la Atelierul Ballroom 3.0 alături de noi? Arătați-vă ferocitatea, Queens And Kings, completați formularul de mai sus!