Privește „Familie în Tranziție” la FIF Queer Voices III

Festivalul Internațional de Film Queer Voices III — Queerantine edition te invită să te aventurezi într-un pre-festival screening-surpriză, privind un film frumos și emoționant — „Familie în tranziție”.

Explorează și urmărește această istorie intimă și sinceră pe https://queervoices.muvi.com/ în această duminică, 13 decembrie, ora 19:00.

Filmul va fi urmat de un Q&A session cu protagonista documentarului.

Panel de discuție Privește-mă! Sunt Queer

În cadrul Panelului PRIVEȘTE-MĂ! SUNT QUEER: Scena queer de teatru și cinema din Moldova vom discuta despre cultura queer de la noi. Ce practici culturale sunt sau pot fi prezente în spațiul nostru fizic sau online.

Vei putea urmări LIVE discuția și adresa întrebări în comentarii.
Discuția va avea loc în limba română.
Participantele și participanții vor fi anunțați în curând.

FIFI Queer Voices, prin seria de evenimente de marți, vrea să pornească discuții despre cultura și identitatea queer din Moldova. Ne dorim să aduce împreună cât mai multe persoane și identități din comunitatea din care facem parte și aliații noștri. Credem că, odată cu o vizibilitate mai mare a experiențelor noastre, cu informații reale de la persoane concrete, vom identifica multe lucruri comune, împreună, cu toții.

Când? Marți, 8 decembrie, 15:00
Unde? LIVE pe pagina Queer Voices

Extinderea datei limită de aplicare

Atenție, data limită de aplicare este extinsă până pe 27 noiembrie (uraaa🥳)

Așa că aplică chiar acum la un Atelier de Filmmaking de zile mari, în cadrul căruia vei învăța particularitățile creării și producerii film documentar, iar cea mai bună idee de scurtmetraj queer va fi premiată 🎬

Îți surâde această oportunitate?

Înscrie-te chiar aici 👉https://bit.ly/36iJWS9

Save the date

Noutăți mișto!
Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film Queer Voices se apropie, iar totul va avea loc într-un format online cu evenimente extraordinare!

Scrie în agenda ta că-ți ocupi zilele cu noi 😏
18 – 20 decembrie, online

Înscriere la atelierul de filmmaking

🎉🎉Festivalul Internațional de Film Queer Voices te invită să participi la cea de-a treia ediție a Atelierului de Filmmaking Queer Voices care va avea loc între 8-13 decembrie.

🦄Dezvoltă abilitățile tale, alături de profesioniștii în filmmaking din partea International Queer & Migrant Film Festival of Netherlands, în producerea unui film despre provocările, cu care se confruntă comunitatea LGBTQI+ din Republica Moldova.

Completează formularul de participare chiar acum — https://bit.ly/36iJWS9

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈