19 Decembrie 2020 16:00

Spumă de mare

Durata: 7 min
Țara: Mexic
Anul: 2018
Regie: Luis Mariano Garcia
Producție: Victor Léycegui, Isadora Sánchez

Sinopsis
Ana e îndrăgostită lulea în Sofia, dar timiditatea și lipsa de încredere o țin pe loc și nu-i permit nici măcar să vorbească cu fata. Totuși, prietenul ei cel mai bun Jorge o încurajează pe Ana să facă primul pas. La insistența lui, dar și inspirată de „Mica Sirenă” de Hans Christian Andersen, poate totul totuși va fi diferit.


Gogoașă

Durata: 94 min
Țara: Germania
Anul: 2020
Regie: Leonie Krippendorff
Producție: Jost Hering

Sinopsis
În microcosmosul multicultural al cartierului său din Berlin, sunt multe „prime ori” pentru Nora cea de 14 ani. Îi vine prima menstruație, fumează marijuana, descoperă dragostea sa pentru alte fete și o întâlnește pe rebela Romy. Brusc, spațiul gălăgios al Kreuzberg-ului pare a fi enorm și plin de frumuseți ascunse. Dar Nora trebuie să învețe să se apere.

  • Toate activitățile  festivalului (inclusiv și filmele) sunt oferite gratis de către organizatori
  • Toate filmele sunt subtitrate în 3 limbi (română, rusă, engleză). În timpul proiecției vă puteți alege subtitrarea dorită
  • Filmele pot fi vizionate doar de pe teritoriul Republicii Moldova
  • Filmul va fi arătat doar o singură data în live streaming (dacă ați întârziat la începutul filmul, nu puteți începe de la început)
  • Piratarea filmelor este strict interzisă
  • Unele filme vor fi urmate de sesiuni Întrebări și Răspunsuri cu creatorii filmelor. Urmăriți în program și dacă doriți, alăturați-vă imediat după film pe pagina noastră de facebook