18 Decembrie 2020 19:00

Figura paternă

Durata: 25 min
Țara: Țările de Jos
Anul: 2019
Regie: Bibi Fadlalla
Producție: Maarten Kuit

Sinopsis
Guilliano, 26, este tatăl fondator al Kiki House of Angels, o comunitate de voguing din Rotterdam. Majoritatea membrilor sunt tineri gay care au trecut prin experiențe de rasism și marginalizare în viața de zi cu zi. Acest film-colaj poetic povestește despre viețile lor, precum și despre provocările, pe care Guilliano le întâmpină în afara comunității lui.


Ouăle Mamei

Durata: 49 min
Țara: Țările de Jos
Anul: 2018
Regie: Catherine van Campen
Producție: Sanne Cousijn, Camiel Zwart

Sinopsis
Amber Vineyard, născută în SUA, locuiește acum în Amsterdam și este fondatoarea primei case olandeze de ballroom — House of Vineyard. Cu spectacolele sale extravagante în calitate de Mama, Amber nu doar a oferit „copiilor” săi șansa de a se exprima și de a edifica stima față de sine, dar și lucrează în continuu pentru promovarea culturii de ballroom și voguing pe mapamond.

  • Toate activitățile  festivalului (inclusiv și filmele) sunt oferite gratis de către organizatori
  • Toate filmele sunt subtitrate în 3 limbi (română, rusă, engleză). În timpul proiecției vă puteți alege subtitrarea dorită
  • Filmele pot fi vizionate doar de pe teritoriul Republicii Moldova
  • Filmul va fi arătat doar o singură data în live streaming (dacă ați întârziat la începutul filmul, nu puteți începe de la început)
  • Piratarea filmelor este strict interzisă
  • Unele filme vor fi urmate de sesiuni Întrebări și Răspunsuri cu creatorii filmelor. Urmăriți în program și dacă doriți, alăturați-vă imediat după film pe pagina noastră de facebook